De Maasboulevard

Met de Maasboulevard is de stad Venlo een geheel nieuw verblijfsgebied op een bijzondere locatie rijker. De stad heeft weer een directe en sfeerrijke verbinding met de Maas. Op de Maasboulevard zijn de functies wonen, winkelen, parkeren, cultuur en recreatie verenigd. Een nieuw park, de passantenhaven, de terrassen langs de Maas en het aantrekkelijk winkelaanbod maken dat u hier met plezier woont. Het nieuwe leefgebied sluit aan op het oergezellige historische centrum. Dynamisch en dichtbij alle voorzieningen, in een aantrekkelijk nieuw stadsdeel met uitzicht op de Maas! Aan de Maasboulevard woont u echt op een unieke toplocatie!

Voor elk wat wils
De Maasboulevard biedt een wel heel gevarieerd woningaanbod. Zowel in omvang en ligging als prijs is er voor elk wat wils. Van compacte tweekamerstudio's tot riante driekamerappartementen met een gecombineerde woonkeuken/living tot wel 55 m2. Van unieke stadswoningen met drie of vier woonlagen en patiowoningen aan een binnenhof tot penthouses verdeeld over twee verdiepingen. Elke woning heeft zijn eigen unieke uitzicht. Naar welke woning uw voorkeur ook uit gaat, u heeft de Maas en alles wat zich daaromheen afspeelt direct binnen handbereik!

Bekijk hier het woningaanbod >

Venlo

 • Shoppingzone Affiliate program / Nam vestibulum amet

  Een ambitieus plan in het hart van Venlo, waar wonen en winkelen, cultuur en recreatie logisch in elkaar overvloeien.

  Bezoek site >
 • VVV Venlo Affiliate program / Nam vestibulum amet

  Venlo staat bij velen bekend om de uitgebreide winkelmogelijkheden. De verschillende winkelcentra bieden voor elk wat wils.

  Bezoek site >
 • VenloVerwelkomt Affiliate program / Nam vestibulum amet

  Welkom bij Venloverwelkomt! Dit is dé startpagina voor iedereen die wil weten wat er in Venlo te doen is. Van student tot ondernemer.

  Bezoek site >
 • VenloVernieuwt Affiliate program / Nam vestibulum amet

  Samen op weg naar een grootstedelijk Venlo. Na de fusie in 2010 met Arcen en Velden telt de stad ruim 100.000 inwoners.

  Bezoek site >

 

Share: